TS3: Brooks • En dålig dag

Gårdagens bröllop var en riktig fest och när alla gått hem var det bara att packa ihop och sova. Mathias vaknade först och gjorde läxorna. Det var en läsförståelse läxa från sin lärare Emma. 
Angeline bestämde sig för att slänga ihop en kampanjbidragsfest eftersom stadshuset verkligen behöver pengar för att kunna ordna en stor fest!
Chloé och Mathias väntade  på att pappa skulle bli klar med pannkakorna, Chloé ser inte så glad ut eftersom pappa såklart skulle bränna första satsen.
Lekdags!
Angelines bästa kompis Emilia kom på festen och Angeline blev så glad över det eftersom Emilia inte är kvar i staden sålänge. Emilia bor iengtligen i Starlight Shores men kom hit för att vara med på Angeline och Christophers bröllop. Så det är ju bäst om dom spenderar så mycket tid tillsammans som möjligt för när Emilia åker så ses dom inte på ett långt tag.
Chloé, Adam och Mathias leker med Angelines chefs katt som heter Kajal, gissa om Chloé och Mathias verkligen ville skaffa en katt när dom satt och klappade på Kajal!
Angeline fyllde år och det var verkligen oväntat men alla gäster var jätteglada och hon fick många gratulationer.
Hon hade även väldigt mycket tur och tjänade in 30 450 simdaler utav festen! 
För Mathias var det inte lika lyckosamt som för Angeline, han kissade på sig. Han  tog snabbt klädhögen som låg bredvid honom och började torka men det funkade inte så bra. Så han sprang ut för att dölja att han ens varit inne.
Chloé lekte i Äventyrskajen och letade efter piratskepp och försökte få någon att komma till kojan, hon hade planerat att kasta vatten på någon men det var helt tomt i trädgården.
När Chloé gick in mötte hon Mathias. Han skulle ut och åka rutschkana i det blöta vädret. Det kanske inte var någon bra idé eftersom det blev alldeles för halt i kanan och han slog sig ganska hårt.
Väl inne började han skruva på handfatet. Vilket han tyckte var jättekul och när han var klar vände han sig om och såg en arg blick stirra på honom.
Christopher kom och skällde ut honom och Mathias fick avdrag från hans veckopeng! Nu får han bara 20 simdaler i veckan. Innan fick han 50 simdaler. Han hade en riktigt dålig dag.
Nu har jag en fråga innan jag avslutar inlägget.
 
Vem vill ni följa när barnen flyttar ut?
 
 
 
pollcode.com free polls