TS3: Brooks • Bubbelnektar!

Christopher börjar dagen med att hitta några passande kläder till denna dag, snöflingedagen! Han tyckte att en röd tröja passade perfekt så han tog på sig den och gick till köket.
Inne i köket var det en stor pöl vatten och ett sprutande handfat, typiskt.
Angeline hör ett pip från sin telefon och tar upp den. Hon har fått ett sms från sin chef och det står att eftersom dom har haft ett uselt räkenskapsår får dom tyvärr ingen lön, chefen beklagar och hoppas på ett bättre år. Angeline tycker att det är himla dumt och stänger av telefonen.
Angeline pratar om att ha en möhippa och Christopher säger att det är en jättebra idé. Så Angeline ringer upp några kompisar och ber dom ta på sig det galnaste dom har i sina garderober för nu är det faktiskt fest!
Bubbelnektar! Såfort Viktor och Jayne kom innanför dörren tog Viktor upp sin flaska och sprutar ner Jayne. Jayne började skratta och likaså Viktor, vilken bra början!
Edvin däremot gillar att städa så han ska plocka undan Mathias leksaker, haha!
Partydansaren kommer och sätter lite eld på partyt och nu händer det verkligen något! Alla blir på bra humör och börjar såklart att dansa.
Angeline och Viktor dansar tillsammans och då passar hon på att fråga om han skulle kunna tänka sig skänka ett kampanjbidrag och han ville gärna det och det blev hela 4 954 simdaler!
Angeline blev jättesur över att Per (Partydansaren) sa att han var bättre på att dansa än henne. Fast det är ju sant, Angeline dansar typ aldrig, haha.
Angeline somnade på golvet och Per blev lite sur för att han precis skulle gå till tv:n men icke sa nicke här ska jag vara! ;)
 

Dagen fick avslutas med tid med barnen och att rörmokaren kom för att laga tv:n och datorn, saker går sönder efter varje party i det här huset!