TS3: Brooks • Tårta!

Morgonen började med att Angeline läste en bok och efter ett tag kom hon på en sak, tvillingarna fyller år! Så hon tog snabbt upp telefonen och skickade några inbjudningar till personer hon känner.
Christopher som älskar dom små barnen gick såklart till dom och började gulla med dom. Efter ett tag kom Angeline och berättade för Christopher att dom ska ha kalas och dom borde åka och köpa två tårtor.
Christopher åkte och handlade och Angeline var hemma med bebisarna, barnvakten dom hade igår var fruktansvärt dålig, när man kom in i huset hörde man bara skrik och barnvakten satt och kollade på tv, på riktigt?!
Sen kom gästerna och alla bytte om. Ser ni hur fin Angeline är, älskar verkligen henne! Och Christophers skjorta är så himla snygg!
Festen började och alla gick förbi födelsedagsbarnen och lekte lite med dom, även fast dom knappast visste deras namn så gick det bra ändå.
Barnen firades och Angeline blåste ut ljusen åt dom. Mathias fick jag tyvärr ingen bild på men jag fick bild på Chloé och den vart ju ganska fin, haha. ;)
Alla åt tårta och snart gick alla gästerna hem, dom flesta hade mått bra efter festen men vissa hade tyckt att det var riktigt kul!
Här är dom små barnen! Båda blev verkligen jättegulliga! Storasyster Chloé och lillebror Mathias som bara är en halvtimme yngre, gullebarn. ♥