TS3: Brooks • Ett besök på sjukhuset

Angeline har inte mått bra sen iförrgår och idag är det värre än alla andra dagar, så hon bestämmer sig för att åka till sjukhuset för att ta reda på varför hon inte mår bra.
Hon går in och får vänta ungefär en timme på att det blir hennes tur. Dom gör några tester och kommer snabbt fram till att hon är gravid! Angeline blir jätteglad men ändå överraskad, hon älskar ju barn!
Hon går till biblioteket för att köpa några graviditetsböcker om barn. Hon hittar två bra som handlar om bra förberedelser och vad som behöver göras när barnet är fött. Hon köper dom och går ut ur affären.
När hon kommer hem är det väldigt smutsigt så det är bara att börja städa. Hon diskar, städar köket, sovrummet och tvättar.
På jobbet så är Christopher extra glad, någon bjöd alla på gratis munkar!!
Hemma sitter Angeline och läser en bok om saker som är bra att förbereda inför barnet. Det står blandannat att man borde göra iordning ett rum för att barnet ska kunna bo någonstans. Angeline vet att dom inte måste ha ett rum men hon vill verkligen att den lilla varelsen i hennes mage ska få ett eget rum. Men isåfall måste dom bygga ut huset.
Väl hemma berättar Angeline för Christopher att dom ska bli föräldrar! Christopher blir ypperligt glad och vill jättegärna börja spika på ett rum för barnet.
Christopher känner och pratar med magen, han är jätteglad särskilt när han hör barnet röra sig, vilken upplevelse!