TS3: Brooks • Inbrottstjuvfångare

 
Dagen börjar stressigt eftersom Angeline och Christopher vill tillbringa så mycket tid som möjligt med sina barn och båda ska till jobbet vid åtta tiden. Christopher tar hand om lilla Mathias och dom har lite potträning medans Angeline och Chloé tog en liten pratstund.
Dom tar sig till jobbet och Angeline tar sin nyinköpta skoter till stadshuset, det ser ut som att den är rolig att köra! :)
Dagens barnvakt var mycket bättre än den som dom hade sist, hon tog jättebra hand om barnen och dom var jätteglada när mamma och pappa kom hem.
När Christopher kom hem kunde han glatt säga att han fått ett diplom för hans insats som en professionell inbrottstjuvsfångare, grattis till honom!
Chloé och Mathias tycker verkligen att det är kul att leka i sitt rum. Chloé har bemästrat pinnlådan och Mathias har bemästrat xylofonen, nu är det bara att bli bra på nästa sak!
Angeline vill verkligen förbättra sin karisma ännu mer så hon står länge vid spegeln och bara pratar. Hon har redan pratat sig till nivå 6!
Christopher fick en bok utav sin chef om hur man undviker betongskor. Se bara upp för nygjuten betong så tror jag det ordnar sig om ingen vill busa med dig, då kanske du får betongskor, haha. :)
Mathias har äntligen lärt sig gå på pottan helt själv, snart kan han nog läsa också!