TS3: Brooks • Kittel kittel

Morgonpigga Mathias är jätteglad över att ha vaknat och när han ser mamma komma in i rummet blir han alldeles förtjust av glädje, tänk att hon är så snäll!
När Angeline har varit inne hos barnen känner hon att hon behöver gå på toaletten, men såklart så har den gått sönder så det var bara att plocka fram verktygslådan och se till att laga den.
Christopher ska åka till jobbet och han har tagit med sig lite fika till sina arbetskamrater, kakor kakor!
Angeline är inne och leker med barnen som fortfarande har pyjamas även om klockan redan passerat 12, tur att deras pyjamasar är gjorda i mjukt tyg som inte kliar!
Angelines kompis Katy ringer och säger att hon verkligen borde ha en möhippa innan bröllopet, vaddå? Efter man gift sig så finns det väl inte så mycket att göra svarar Katy som nästan sätter skrattet i halsen. Dom avslutar och Angeline återgår till det hon höll på med, leka med barnen!
Barnen får leka i gåstolarna medans Angeline sätter upp en hylla och några tavlor, Chloé tycker verkligen om sin gåstol och kommer nog att använda den mer än Mathias som först inte alls ville sitta i den men efter ett tag tyckte han det var rätt så kul.
Pappa kommer hem och tar med Mathias på en tur i barnvagnen, superkul! Angeline och Chloé skulle också gå ut och gå men Angeline hittade inte Chloés ytterkläder.
Efter massa letande hittar Angeline Chloés ytterkläder och dom kan äntligen gå ut. Fast vart har mössan tagit vägen? 
Dom kommer hem och äter och sedan går knattarna till sitt rum och leker med sina leksaker, Mathias som är en virtous tar såklart xylofonen och börjar spela fast han förstår inte riktigt varför man ska slå på tangenterna när man kan äta på pinnen istället, mycket bättre!