TS3: Brooks • Tröttingar

Idag är det dagen innan snöflingedagen och alla är ganska trötta, särskilt Mathias.
Efter ett tag vaknar Mathias och Angeline bestämmer sig för att läsa en bok för honom, det fick bli Blåaktiga ägg med pastrami.
Mathias tycker att boken är både läskig och rolig han pekar på alla konstiga gubbar som gömmer sig i bilderna och letar efter det blåa ägget, som tur är hittar han det på tredje sidan!
Trötta små barn.
Några timmar senare läser Angeline samma bok för Chloé och hon lär sig många ord som mamma säger som rund, grön och ägg. Angeline är jättestolt över att hon lär sig så fort!
Angeline bestämmer sig för att ta lite egentid och åker och kollar på en fotbollsmatch med Aurora Skies fotbollslag och Sunset Valleys. Såklart vann Aurora Skies eftersom dom spelade på hemmaplan och dom har varit bäst i de simliska mästerskapen länge.
Hemma försöker Mathias att lära sig prata. Han sitter i lekhagen och pratar med sig själv i en spegel, han pratar faktiskt på rätt bra!
Chloé tycker inte det är lika kul att lära sig saker så hon leker med sina dockor som heter Ola och Anna. Fast hon tycker inte om dom så mycket så hon leker monster och biter på dom. Namn namn!
Christopher säger godnatt till barnen och går och lägger sig i sin varma säng. Fast innan han ska sova läser han en bok om logikens ande.
Angeline kommer hem från fotbollsmatchen och går och äter, det blir såklart tårta eftersom det fortfarande finns kvar från kalaset.