Angeline Brooks

Hejhej, detta är mitt första inlägg här på bloggen och då tänkte jag presentera Angeline Brooks som är en utav mina nya simmar. 

Angeline fyller 22 år i September, hon är nyinflyttad i den stora staden Aurora Skies som har en nästintill orörd natur. När Angeline var yngre, innan hon hade
börjat skolan var hon som en ängel hos föräldrarna. Hon fick allt hon pekade på. Men efter det första skolåret hade hon kommit hem med ett par mindre roligaomdömen. Hon hade skolkat från många lektioner, särskilt slöjden som var sist på dagen då hon gick och köpte något sött. Det sänkte hennes omdömen rejält men det var inget hon tänkte på. Hon hade försökt gömma sina omdömen men det gick inte sålänge, hon hade till och med försökt göra en kopia fast med betydligt högre omdömen på. När hennes föräldrar fick se detta blev dom rasande särskilt när hon hade gömt dom så pass länge. Hennes månadspeng sänktes och hon kunde inte köpa så mycket längre, hon blev mer och mer som dom andra barnen i skolan. Hennes föräldrar, som var kända för sin musik valde också att hon fick utegångsförbud under hela sommarlovet, det var inte snällt i Angelines ögon. Hon började utveckla en mer upprorisk sida av sig själv och gjorde lite busstreck i andras hem och på skolan.

 

Några år senare när hon gick i sexan hade hon fått 3 riktigt bra vänner eftersom klasserna hade blandats. Dom var ofta efter skolan och sov gärna över hos varandra på helgerna. Men en dag blev Angelines bästis Clara väldigt sjuk och fördes in till sjukhus. Hon låg inne ungefär en vecka innan hon fick veta att hon hade fått cancer. Hon levde ungefär ett år innan hon försvann. Angeline blev helt förkrossad och började tänka på att rymma hemifrån. Det gick ett halvår innan hon tog sitt pick och pack och stack. Hennes föräldrar ringde polis och den Simliska personsökar organistationen men ingen hittade henne på ungefär 3 månader. Angeline hade flytt till staden Sunlit Tides som är känt för sina fina stränder och det oceanblåa havet. Hon hade bott på den mest kriminella delen av staden, Vulkanen. Hon hade hjälpt till lite där för att få bo där och  få lite pengar till mat.

 När hon hade bott där ett tag åkte hon in på sjukhus för att hon hade ramlat ner för en klippa på vulkanen som var ungefär 3 meter hög. När hon låg inne hade polisenkontaktat Starlight Shores (Där hon bodde hos sina föräldrar) polis för att berätta att Angeline var hittad. Hon fick åka tillbaka till sina föräldrar
och börja åttan. Det året var det värsta i hennes liv. Hon ville inte prata med sina föräldrar och var gärna ute sent eller sov över hos någon kompis.

I slutet av nian gick hon aldrig på balen, det kanske kunde varit en utav hennes bästa kvällar. Såfort nian var över flyttade hon till Sunset Valley för att skaffa en utbildning inom politik. Under tiden hon bodde där hade hon ingen kontakt med sina föräldrar som hade skiljt sig under Angelines andra år på gymnasiet. Hon tog aldrig examen innan hon flyttade till Aurora Skies men det är ientligen inget hon ångrar. Nu har hon skaffat sig ett nytt liv och hoppas på det bästa.

 
Mikka

Vad fin hon är! Kommer du att skriva en historia om henne? Vore spännande att läsa och ta del av :)

Svar: Yes, jag kommer att skriva en historia om vad hon gör om dagarna. :)
fluffycupcakessims.blogg.se