Brända jordgubbar med smör | Brooks

Idag vaknar Angeline klockan fem för att vispa ihop några pannkakor till frukost, idag får hon nog hoppas att hon fixar godare än våfflorna som blev igår.
Brända pannkakor med bränt smör och brända jordgubbar, hemskt.
Väl påväg till jobbet satt Angeline och tänkte på vad hon kunde få göra när hon blir befodrad och om hon jobbar extra hårt kanske hon blir befodrad redan idag.
När hon stiger utanför stadshuset kan hon pusta ut för att hon har fått sin befodran som rösträknare! Hon bestämmer sig för att ta sig till Perspektivparken för att hitta några nya vänner och förbättra sin karisman, det behövs verkligen till jobbet.
Hon träffar en tjej som heter Andrea som hon börjar snacka med. Angeline får reda på rätt mycket om henne som att hon har ett bra sinne för humor och att hon är en pensionerad kock.
Hon träffar också sin chef Ericka. Lika bra att prata med henne så det kanske blir lättare att få en befodran senare. ;))
Angeline fick veta att hon snart skulle få ett barn tillsammans med sin pojkvän Simon, förmodligen skulle barnet få heta Oscar eller Emilia. Antagligen kommer inte Ericka att komma till jobbet på någon månad.
Sedan var det bara hem och duscha och sedan sova. Imorgon är det onsdag, den jobbigaste dagen på veckan enligt Angeline.