Ett arv | Brooks

Dagen börjar ganska dåligt eftersom att duschen har gått sönder. Angeline ringer snabbt till reperatören som skulle komma om ungefär två timmar eftersom att han var hos någon annan som hade haft sönder sin diskmaskin.
Sedan ringer telefonen, det var hennes mamma, Sophie hon ringde och sa att Angelines kusin Christine hade gått bort och att Angeline hade fått ett arv på 13 000 simdaler(!). Angeline kände sig glad på ett sätt men det fanns ändå en sorg att hennes favorit kusin hade försvunnit.
Angeline åkte till jobbet och vid tio tiden kom rörmokaren Katy Jyne som är väldigt händig med skiftnyckeln.
Under dagen hade Angeline fått uppdraget att arkivera brevskörden i början gick det bra med efter ett tag då hon hade skurit sig på en massa papper hade hon blivit på dåligt humör. Så hon bestämde sig för att ta en lite längre rast och dricka kaffe.
När Angeline sedan hade slutat jobbet bestämde hon sig för att åka till gymmet men påväg dit såg hon ett spöke, något som hon har velat se ända sedan hon var liten.
Väl på gymmet tänker hon att hon ska träna upp sin kondition lite så att det iallafall är lite enklare att springa när det väl behövs.