Första dagen i Aurora Skies | Brooks

Dagen börjar med att Angeline bestämmer sig för att besöka masoulmuseeét på kyrkogården.
Där har hon tyvärr lite otur och faller 200 meter rakt ner i en halmhög för att sedan fortsätta falla ner i en stillastående vattendam. Hon bestämmer sig för att gå ut för att undvika fler fall, eller kanske zombies?
Hon bestämmer sig istället att ta sig till biblioteket och läsa någon spännande bok.
Hon börjar läsa om morden i Skönköping som handlar om fem mord som utspelar sig i staden Skönköping. Hon hann inte läsa så himla mycket men hon har hunnit läsa tills då polisen har kommit fram till att det endast finns en mördare. Undrar vem det kan vara?
Eftersom hon har bestämt sig för att jobba inom politiken går hon in i stadshuset och  jöses vad fint det var där! Mycket finare än i Sunset Valley där hon pluggade till att jobba inom politiken. Efter jobbintervjunfår hon reda på att hon faktiskt fick jobbet, så imorgon blir det hennes första dag som podiumpolerare. För någon måste ju se till så att podiet är rent och snyggt för alla tal.
Hon bestämmer sig för att dra hem och fixa lite höstsallad  till sig själv eftersom magen börjar kurra lite och vad gör inte bättre än lite lök, paprika, tomater och sallad?
Sedan ser hon till att borsta tänderna ordentligt så att hon slipper tandtroll och små aliens som biter på tänderna.
Sen är det bara att sovaaaa, så att hon orkar med sin första dag på jobbet imorgon.