TS4: Roos • Juiceormen

Cecilias dag börjar med att hon springer ut i trädgården med ett glatt humör och ska måla. Hon kollar runt lite i omgivningen och ser ett äppelträd.
Till sist bestämmer hon sig för att måla något som har med äpplen att göra. Det fick bli en hink som ramlat och äpplena har ramlat ut. Faktiskt riktigt snyggt för att vara hennes första tavla!
Hon hänger upp tavlan och sätter sig och kollar på tv:n. Hon hittar ett program som verkar ganska intressant. Det handlar om en som är på upptäcktsfärd igenom Monte Vista, väldigt underhållande!
Efter ungefär tjugo minuter tar hon upp telefonen för att det är reklam och hon kollar nyheterna. Där ser hon en jobbannons om att dom behöver en diskassistent på resturangen "pizzas françaises". Cecilia skickar ett mejl till resturangen och väntar på att dom ska svara.
Cecilia tar bussen till juicebaren i Oasis Springs för att se om hon kan träffa på någon rolig sim eller dricka någon god dryck.
Där träffar hon på en ganska lustig sim som heter Bo. Cecilia får reda på att han är en hemarbetande pappa. Cecilia berättar att hon har sökt jobb som diskassistent på pizzas françaises. Bo berättar att dom har riktigt goda pizzor där!
Dom förflyttar sig till barbordet och fortsätter prata där. 
Bo går och Cecilia börjar beställa en massa drinkar. Efter ett tag säger bartendern till henne att hon inte borde dricka mer men hon beställer en till.
Fast den sista fick henne att falla i en djup sömn.