TS3: Brooks • Två bränder

När Angeline vaknar inser hon att det är slappardagen! Så hon bestämmer sig för att fortsätta att läsa morden i Skönköping, den här gången kommer hon så långt så att hon hinner läsa ut boken. I slutet fick man veta att mördaren hette Oliver Rosenblad.
När hon har käkat frukost bestämmer hon sig för att anordna ett poolparty. Hon bjuder sex personer, vissa känner hon mer än andra och vissa har hon knappast hälsat på.
Sedan bestämmer hon sig för att tända i eldstaden.
Eftersom Angeline inte tvättat på ett tag så bestämmer hon sig för att ta tag i det. Hon vill gärna inte gå runt i sina smutsiga kläder med vetemjöl och svett på.
När hon är klar med tvätten åker hon till poolen där hon har sagt att pratyt ska vara. Hon läser sin favorit bok "En magnetisk attraktion" som hon fick i present av sin bästa vän Avery.
Sen ramlar gästerna in och det är dags att börja festa! 
Under tiden hon pratar med Stein plingar det till i telefonen. Det står att brandlarmet känner brandrök och att hon borde ringa brändkåren. I panik ringer hon till brandkåren och dom säger att dom ska komma såfort dom kan.
Men när det har börjat mörkna får hon ett till sms. Den här gången är det från grannen, hon hade precis kommit hem från jobbet och ser igenom fönstret att det brinner. Angeline ringer snabbt till brankåren för andra gången men denna gången inte lika panikslagen den här gången är hon arg.
Hon kommer hem efter en lyckad fest för att städa upp röran som blev efter branden. Hon var inte alls glad utan hungrig och stressad.
Hon äter och kollar lite på tv:n innan hon går och lägger sig för att lugna ner sig lite. Hon kollade på väderkanalen som informerade om att vädret imorgon kommer att bli runt 30° grader.