Lite ledigt

Hej på er! Som ni märkt har det kommit mindre och mindre inlägg per dag. Det har för det mesta berott på att jag har varit på "små" utflykter varje dag och har inte hunnit skriva så mycket när jag väl är hemma. Så jag har bestämt att bloggen ska ta lite ledigt i ungefär en vecka så kommer ni att få en massa nya inlägg om både Sims tre och fyra! :) Detta beror för det mesta på att jag ska bo i husvagnen hela vecka 27 och vecka 28 ska jag iväg på ridläger. Så nu ska jag skriva så att fingrarna brinner! ;)
Bilden som jag la in tidigare försvann så jag lägger in en annan nu eftersom jag vill ha bilder i alla mina inlägg. :) 
Håll ut på måndag väller alla inlägg in igen!
Dagar kvar tills bloggen är igång igen! :)

TS4: Roos • Låt mig presentera...

...Cecilia! Haha, jag har ju faktiskt sims 4 också och för att inläggen på bloggen ska kunna variera ännu mer så har jag bestämt mig för att lägga upp sims 4 också, kommer säkert inte spela det lika ofta som trean men om ni tycker att det är kul att läsa om fyran så ska jag försöka uppdatera med det ofta.

Jaja, över till vad inlägget ientligen handlar om!
Cecilia Roos är en glad sim som älskar att laga mat men har väldigt lätt för att bli svartsjuk på dom som är bättre än henne. Hon älskar barn och har en riktigt stark självsäkerhet.
Husets framsida utifrån
Sovrummet
Köket
Badrummet
Tv-rummet som är kopplat med sovrummet och köket
Imorgon kommer det att komma ett inlägg om Cecilias första dag i Willow Creek! :)

TS4: Roos • Juiceormen

Cecilias dag börjar med att hon springer ut i trädgården med ett glatt humör och ska måla. Hon kollar runt lite i omgivningen och ser ett äppelträd.
Till sist bestämmer hon sig för att måla något som har med äpplen att göra. Det fick bli en hink som ramlat och äpplena har ramlat ut. Faktiskt riktigt snyggt för att vara hennes första tavla!
Hon hänger upp tavlan och sätter sig och kollar på tv:n. Hon hittar ett program som verkar ganska intressant. Det handlar om en som är på upptäcktsfärd igenom Monte Vista, väldigt underhållande!
Efter ungefär tjugo minuter tar hon upp telefonen för att det är reklam och hon kollar nyheterna. Där ser hon en jobbannons om att dom behöver en diskassistent på resturangen "pizzas françaises". Cecilia skickar ett mejl till resturangen och väntar på att dom ska svara.
Cecilia tar bussen till juicebaren i Oasis Springs för att se om hon kan träffa på någon rolig sim eller dricka någon god dryck.
Där träffar hon på en ganska lustig sim som heter Bo. Cecilia får reda på att han är en hemarbetande pappa. Cecilia berättar att hon har sökt jobb som diskassistent på pizzas françaises. Bo berättar att dom har riktigt goda pizzor där!
Dom förflyttar sig till barbordet och fortsätter prata där. 
Bo går och Cecilia börjar beställa en massa drinkar. Efter ett tag säger bartendern till henne att hon inte borde dricka mer men hon beställer en till.
Fast den sista fick henne att falla i en djup sömn.