TS3: Brooks • Födelsedagskalas

Idag fyller Chloé och Mathias år och det ska som vanligt firas med en fest! Den första gästen kom vid två tiden och det var ingen som kände henne men hon hade med sig en kalkon så det gick ju bra ändå!
Från vänster: Mathias tårta, random kalkon och Chloés tårta.
När det kommer till gäster fick familjen besök av en galen katt som heter Jaffa, det var ingen på festen som ägde henne så det kan ha varit något som trott att det var familjens katt fast det var den verkligen inte.
Sen var det äntligen dags för storasyster Chloé att fylla år. Hon blåste nästan ut alla ljusen men pappa fick hjälpa henne lite så att dom verkligen slocknade.
Efter Chloé hade blåst ut ljusen var det dags för lilla Mathias som var gladare än någonsin! Han blåste ut ljusen helt själv och fick äta tårta.
Festen tog slut och alla gick hem så att barnen kunde få lite lugn och ro men även föräldrarna, det har varit mycket fest nu det senaste.
Tvillingparen Chloé och Mathias, dom är fortfarande lika söta som dom var när dom var mindre. Chloé fick egenskapen Konstnärlig och Mathias fick den upproriska egenskapen så nu kan vi förvänta oss mycket bus!