TS3: Brooks • Maskeradfest

Morgonen börjar med att Christopher vill laga frukost till Angeline eftersom att han känner att det skulle vara lite kul. Det tog ett tag att hitta alla ingrdienser och att få ugnen att fungera.
Angeline vaknar äntligen av en doft av halvgoda våfflor och grädde. Glad blir hon över att slippa laga frukost och Christopher får en puss av henne som tack.
Dom pratar ihop sig och bestämmer sig för att dom borde ordna en fest eftersom att det är himla kul. Angeline bäddar sängen och Christopher börjar tvätta. Rent och fint ska det vara när det är fest! Eller iallafall när gästerna kommer... Efter kan det se ut som om någon kommit och bombat huset om det nu skulle vara så. ;)
Angeline känner sig lite dålig efter igår av någon anledning, dom hade ju lite kul igår skulle man kunna säga.
Angeline ser att Christopher har ställt fram en skål med godis och det var väldigt längesedan hon åt godis så hennes min såg ut ungefär såhär:
-Är det där verkligen godis, för isåfall är jag nästan lite rädd för att jag kommer äta upp allt innan alla gästerna kommer.  Christopher svarar Angeline glatt att hon kanske borde smaka!
 
Gästerna väller in och alla i huset börjar mingla runt lite för att hitta någon att prata med för ett tag. Christopher hittar en som heter Stein och han säger att han bor precis framför deras hus, kanske bäst att dom lär känna varandra bra, annars kanske det blir grannkrig.
Dom äldre i huset börjar prata och det är Ericka och Andrea. Dom hittar massa gemensamt med varandra som att dom har samma Alma Mater. Dom har ju likadana dräkter också!
Eftersom att det är halloween avslutar Angeline festen med att berätta en spökhistoria.
Historian slutar med att kvinnan, som berättelsen handlade om hade blivit begraven och när dom öppnade kistan var hon borta men man hörde någon springa i buskarna. Kanske var hon inte död?