TS3: Brooks • Smygandes i trädgården

Christopher vaknar av att det låter som att någon eller något försöker få upp dörren.
En tjuv har kommit in och han har förstört låset. Han kommer in med sina blöta skor och försöker smyga in men då vaknar Angeline och undrar vad det är som låter. Christopher hyschar henne och väntar en stund tills dom hör ett ljud från badrummet. 
Angeline fipplar snabbt upp telefonen men tjuven hör henne och han springer ut så fort han kan. Men när polisen väl är där så är både tjuven och tvättmaskinen väck, polisen tackar för att dom ringde såfort dom kunde och dom ska försöka leta upp både tvättmaskinen och tjuven.
Angeline vaknar tidigare än Christopher så hon börjar fixa lite vardagssysslor.
Angeline försöker lära sig hur man får den perfekta fruktparfaiten, det är ju hennes favoriträtt! 
En stund in i läsandet ringer Angelines kompis Katy och dom börjar småprata lite. Katy föreslår att hon och Christopher kan ta en titt hos familjen Adamsson-Berge om dom är sugna på att köpa ett litet djur, fast just nu känns det nog bättre att vänta. 
Christopher som gillar att måla var och köpte ett staffli när han var och köpte ett nytt lås till dörren, för det förra försvann i flytten.
Efter ett tag ringer Christophers chef Josefine och frågar om han skulle vilja gå på en dejt med honom. Christopher svarar argt att både han och hon har ett förhållande och om han skulle göra något så elakt skulle han nog snart bo på gatan, han älskar ju redan en person, Angeline!
Nu kan man verkligen se att Angeline är gravid. Snart är det nog dags att föda.